област Велико Търново
Сподели
29 яну 2019
Автор: ОбластВТ

Републиканските хандбални шампиони от "Локомотив" подариха златен медал на инж. Добромир Добрев

Републиканските хандбални шампиони от Локомотив подариха златен медал на инж. Добромир Добрев
Състезателите от ХК „Локомотив“ гостуваха днес при кмета на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев.


Повод за срещата бе Купа „България“, която младежите завоюваха за втора поредна година на финалите през почивните дни. На беседата присъства и заместник-кметът Йорданка Кушева.



Градоначалникът за пореден път увери спортистите, че общинското ръководство ще продължи да подпомага развитието на спорта в общината.



„За нас е радващ фактът, че успехите ви се множат. Вие сте един от малкото клубове, в които състезатели, ръководство, треньори и родители работят в много добър синхрон. Това си пролича и в залата с убедителния победен резултат от ваша страна. Запазете този устрем и продължавайте напред“, пожела на хандбалистите инж. Добромир Добрев.

През месец април предстои Държавно първенство за младежи до 19 години. Треньорът Йордан Димитров увери, че да направят дубъл не е непостижима цел. Пред ръководството стои предизвикателството за съхраняване на отбора, независимо, че някой от момчетата завършват и догодина да се търси класиране в четворката на А група, каза още треньорът. Той увери, че и надолу в йерархията отборите се подготвят добре, което личи и по постигнатите резултати.



На срещата присъства и състезателят Ивелин Дачев, който претърпя операция след тежка контузия. Сега възстановяването на хандбалиста върви много добре.

По традиция, в края на срещата, момчетата подариха един от златните си медали на инж. Добромир Добрев.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ