област Велико Търново
Сподели
15 юни 2021
Автор: ОбластВТ

Рачков и Михаела Маринова – неочакван дует във Велико Търново

Рачков и Михаела Маринова – неочакван дует във Велико Търново
Забраненото ШОУ на Рачков тръгва на лятно турне в страната със специални гости и много смях
 
Забраненото ШОУ на Рачков излиза от телевизора и тръгва на турне. Един от градовете, включени в него, е Велико Търново – на 22 и 23 юни. На сцената на Двореца на културата и спорта, до Димитър Рачков ще се качи и Михаела Маринова като специален гост на представлението.

Това е първото телевизионно шоу извън телевизията, а сценичната му версия отваря вратите именно към кухнята на телевизията. Естествено, с много смях. Публиката ще разбере как се правят новините, лъжат ли ни рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли някога сапунените сериали.

С неподражаемите си чувство за хумор и импровизации Димитър Рачков „разобличава“ в шоуто си телевизионната машина. В „програмата“ на шоуто влизат сутрешни блокове, холивудски екшъни, Бай Брадър, прогнозата за времето, готварски предавания, спортни емисии.

Димитър Рачков е подготвил и още изненади за публиката, както и още гости, които публиката ще има възможност да види на живо и да се потопи в атмосферата на шоуто.

След успеха си в „Арена Армеец“ в София, Пловдив, Бургас, Русе и Шумен миналата година това лято Забраненото ШОУ на Рачков ще зарадва публиката в три града в страната с по две представления. Освен Велико Търново, в турнето са включени Пловдив – на 16 и 17 юни, и Варна – на 25 и 25 юни. В Пловдив специален гост ще бъде Фики Стораро. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ