област Велико Търново
Сподели
29 авг 2022
Автор: ОбластВТ

Проф. Костадин Ангелов, водач на листата на ГЕРБ-СДС за Велико Търново: Само ГЕРБ-СДС знае каква е рецептата за излизане на България от кризите

Проф. Костадин Ангелов, водач на листата на ГЕРБ-СДС за Велико Търново: Само ГЕРБ-СДС знае каква е рецептата за излизане на България от кризите
Коалицията регистрира кандидатите си за народни представители в РИК
 
Имаме решенията, за да възстановим стабилността и всички български семейства да са сигурни в своето бъдеще, да го предвиждат и управляват. За мен Старата столица и областта за кауза. Ще продължа да работя и помагам на хората, както и досега. Нашата листа съчетава опита и експертизата с младежката непримиримост, енергия и креативност. Ще казваме истината на хората, без негативни послания и без лъжи. И най-важното – ще даваме решенията на всеки един проблем. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов в пресклуба на БТА във Велико Търново след регистрацията в Районната избирателна комисия.

Документите на кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС бяха внесени от областния координатор и кмет на В. Търново Даниел Панов. Той одчерта, че трябва да се възстанови диалогът в държавата, включително и между изпълнителна и местна власт, който бе тотално нарушен при управлението на „Промяната“. „Време е да прозрем мъдростта на предците ни, завещана в девиза „Съединението прави силата“, за да излезем от кризите“, посочи Панов.
Водачът проф. Костадин Ангелов е лекар и специалист по коремна хирургия, магистър по медицина, обществено здраве и здравен мениджмънт, а също и по финанси. Здравен министър в правителството на ГЕРБ, народен представител в последните три парламента и зам-председател на комисията по здравеопазване.

Втори в листата на ГЕРБ-СДС е младият предприемач, общински съветник и координатор на МГЕРБ Георги Недев. Трети журналистът и издател, икономист и финансист Димитър Николов, също народен представител от ГЕРБ в последните три парламента. На четвърто място е експертът по социални дейности Росица Димитрова, а пети е именитият педиатър д-р Валентин Точков.

На шеста позиция е университетският преподавател, юрист и зам-кмет на Свищов Станислава Стоянова-Асенова. Седми е д-р Емил Енчев, общопрактикуващ лекар в Полски Тръмбеш. На осмо място е Венцислав Георгиев  от Павликени – доктор по политология, общественик и заместник-председател на Общинския съвет в града. Девети е финансистът Стефан Бранзелов – млад човек, председател на местния парламент в Златарица. На десета позиция е Росица Генчева – бизнес мениджър в Сухиндол.

В листата е вратарят и капитан на ФК „Етър ВТ“ Христо Иванов, помощник-треньор на „виолетовите“. Следващата позиция е за икономистът и финансист Даниел Събев, управител на едно от най-големите предприятия във Велико Търново.

Ново име сред кандидатите за народни представители е и рекламният мениджър с 24-годишен опит в сферата на медиите и маркетинга Диана Попова. На следващо място е историкът и музеен уредник д-р Емил Врежаков. След него е Радослав Рашков от Горна Оряховица, мениджър в  голяма компания и професионален футболист.

В листата е и популярният и обичан актьор от МДТ „Константин Кисимов“ Иван Митев. Има над 100 главни роли, проучва историята на театралното дело в старопрестолния град и България.
 


 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ