област Велико Търново
Сподели
27 апр 2017
Автор: ОбластВТ

Продължават ремонтните дейности по уличните мрежи във Велико Търново

Продължават ремонтните дейности по уличните мрежи във Велико Търново

Продължават ремонтите и частичното преасфалтиране на уличната мрежа във Велико Търново в участъците, чиито пътни настилки бяха засегнати по време на тежкия зимен сезон. Фирмата-изпълнител на дейностите по пътна поддръжка работи в района на квартал „Картала” и спирка „Беляковско шосе”.  

По време на ремонтите, започнали днес и продължаващи през утрешния ден, ще бъдат обхванати улиците „Беляковско шосе”, старата част на „Димитър Буйнозов”, намираща се непосредствено под базата на сектор „Пътна полиция”, „Пейо Яворов”, „Елин Пелин”, „Гео Милев”. Преасфалтирани бяха също улични участъци в кварталите „Света гора” и „Чолаковци”, край жп гарата и Великотърновския университет, край автогара "Запад", по булевард „България” и ул. „Козлуджа” и др.

Частичната реконструкция стартира след разпореждане на кмета на Велико Търново Даниел Панов. Специално сформирана комисия обходи целия град, за да установи засегнатите след зимата части от пътната инфраструктура и да създаде график на ремонтите. След приключване на работата ще бъде освежена хоризонталната пътна маркировка.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ