област Велико Търново
Сподели
12 сеп 2017
Автор: ОбластВТ

Продължават ремонтите на улици в населените места край Велико Търново

Продължават ремонтите на улици в населените места край Велико Търново

Продължават ремонтите на улици в населени места, част от община Велико Търново. По проект, финансиран по програма „Местни инициативи“, в село Самоводене са положени 1000 кв. метра нов асфалт в участъци от главните улици „Гео Милев“, „Поп Харитон“ и други отсечки. Вложените средства са в размер на около 30 000 лева.

В село Габровци е ремонтиран площадът, чиято настилка бе увредена от наводненията през 2014 година. 140 квадратни метра е новата настилка в централната част на селото. Предстои реконструкция и на местен водосток.

Текущ ремонт на улици тече и в село Шемшево, предстоят дейности по пътната инфраструктура в населените места край Килифарево и край Прохода на Републиката.

Наскоро в Килифарево цялостно бе преасфалтирана улица „Васил Левски“, заедно с кръстовището й с ул. „М. Яламов“. Възстановени бяха нарушените пътни настилки на мостовете над река Белица – към село Плаково и към стадиона в градчето. В Дебелец бяха положени над 600 квадратни метра нов асфалт по компрометирани участъци от пътната мрежа. 

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ