област Велико Търново
Сподели
25 май 2017
Автор: ОбластВТ

Програма за "Нощ на Легендите" - ФК "Локомотив" срещу ФК "Етър"

Програма за Нощ на Легендите - ФК Локомотив срещу  ФК Етър

Сблъсъкът на ветераните, наречен "Нощ на Легендите", насрочен за 27 май е едно от най-очакваните футболни събития в региона. От ръководството на ФК"Локомотив" обявиха , че вратите за всички, които искат да гледат демонстративния мач ще бъдат отворени в 19:00 ч. За привържениците на "Локомотив" са определени входовете откъм старите съблекални и тези откъм спортната зала. Феновете ще могат да използват и паркингите, които са към съответните входове.

За гостите от ФК "Етър" е предназначен входа откъм магазин "Кауфланд", а колите ще могат да бъдат паркирани пред летния театър.

Събитието ще започне в 20:00 часа, когато министър Красен Кралев ще открие официално стадион "Локомотив" след реконструкцията.
Зрителите ще могат да видят официалното награждаване на четирите формации от школата на "Локомотив" с най-големи успехи за състезателната година.
Футболната среща между ветераните на "Локомотив" и "Етър" ще заочне в 20:30 като се очаква тя да се превърне в едно истинско незабравимо преживяване за всички решили да гледат легендите на живо.

Ръководството на ФК "Локомотив" отправя призив към всички, които обичат футбола, нека запазим спортменство и да покажем, че сме един от най-футболните региони в България!

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ