област Велико Търново
Сподели
23 окт 2019
Автор: ОбластВТ

Премиерът Бойко Борисов подкрепи изграждането на индустриална зона в Горна Оряховица

Премиерът Бойко Борисов подкрепи изграждането на индустриална зона в Горна Оряховица
Министър председателят Бойко Борисов даде пълна подкрепа на кандидата за кмет на Общината инж. Добромир Добрев за изграждане на индустриална зона в Горна Оряховица. На среща между двамата, премиерът изрази задоволство от положителните промени, които са станали в града по време на управлението на инж. Добрев, два мандата кмет от ПП ГЕРБ. След изграждането на автомагистрала „Хемус“ до Велико Търново, Горна Оряховица ще стане привлекателен център за инвеститорите. Това ни стимулира да подкрепим Община Горна Оряховица при изграждането на индустриална зона около летището, още повече че градът е най-големия жп център в Северна България.

Предстои да бъде изграден скоростен път, който ще започва в близост до летище Горна Оряховица и ще се свързва със скоростния трилентов път Русе – Велико Търново и с автомагистрала „Хемус“, заяви премиерът.

Радвам се, че получих подкрепа лично от премиера Борисов, което още повече ме мотивира за работа, сподели след срещата в кабинета на министър-председателя кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ