област Велико Търново
Сподели
15 юни 2017
Автор: ОбластВТ

Предстои Пети детски турнир по футбол в Елена

Предстои Пети детски турнир по футбол в Елена

На обновения градски стадион в Елена, в събота и неделя ще се проведе петият по ред детски турнир по футбол в памет на футболни деятели и състезатели от града. Спортната проява се организира от Община Елена и местния футболен клуб „Чумерна“ със съдействието на Зонален съвет на БФС Велико Търново.

Заявка са участие в турнира са подали осем отбора от шест града – ФК „Олимпия“ и ПФК „Верея“ от Стара Загора, ПФК „Етър“ В.Търново, ПФК „Локомотив“  Г.Оряховица, ФК „Янтра 1919“ Габрово, ФК „Локомотив“ Дряново, ФК „Чумерна“ и ФК „Вечвой“ от Елена. Отборите са разпределени в две групи и жребият вече е изтеглен.  Срещите ще се играят през двата почивни дни, като първата е в събота от 14 часа между  „Етър“ и „Янтра“. Съдийската бригада е от Велико Търново.

Организаторите ще връчат специални купи на призьорите, а също и купи на всички участници в турнира. Отборите ще получат за награда топки, а младите футболисти – медали. Ще има и пет индивидуални награди – за най-добри вратар, защитник, халф и нападател, а също и за голмайстор на турнира.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ