област Велико Търново
Сподели
25 сеп 2019
Автор: ОбластВТ

Председателят на Общинския съвет Ваня Антонова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Павликени

Председателят на Общинския съвет Ваня Антонова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Павликени
Професионалисти и авторитетни личности са в листата с 21 кандидати за общински съветници и кандидати за кметове на населените места, издигнати от ПП ГЕРБ.Председателят на Общинския съвет Ваня Антонова е кандидатът на най-голямата партия у нас за кмет на Павликени. Кандидатурата й бе регистрирана в Общинската избирателна комисия, заедно с кандидатите за кметове на населените места и кандидатите за общински съветници в Павликени.

Икономист  по образование,  Ваня Антонова има зад гърба си забележителна професионална биография. През 1998 г. Тя започва работа в "Елит"АД в отдел „Човешки ресурси”, след това става заместник- директор, за няколко години е прокурист и от октомври 2016 г. е изпълнителен директор на реномираното местно предприятие за производство на облекла. При нейното управление фирмата просперира, добивайки сериозен авторитет сред чуждестранните си контрагенти. Управленските й умения и аналитичния подход при решаване на проблемите я правят отличен мениджър.
Антонова е човек с авторитет, познат с принципите, последователността и диалогичността си. Семейна е, има една дъщеря.

Ваня Антонова е и водач на листата с кандидати за общински съветници.               
   
Втората позиция е за 62-годишния инженер-агроном  Мирослав Маринов. Той е управител на фирма, занимаваща се с производство на земеделска продукция. Трети е младият политолог Венцислав  Георгиев - общественик, осъществил множество благотворителни инициативи и кампании в града и региона. Георгиев от две години е хоноруван преподавател в катедра "Политология" към ВТУ, сътрудник е на народен представител.

Следващият кандидат в листата е Илийка Иванова. 48-годишната икономистка е директор на Дирекция "Бюро по труда"  - Павликени. Омъжена с едно дете. Член е  на УС на Дамски клуб  - Павликени.

Пети е Цанко Цонев  - мениджър, на 36 г. Цонев е предприемач, собственик на бизнес в сферата на търговията, член на сателитен Ротари клуб "Павликени - Бяла Черква". Следва Иван Димитров, който е педагог, на 62 г.. Той е представител на гражданската квота в листата.  Дългогодишен общински съветник, член на сателитен Ротари клуб "Павликени - Бяла Черква", по настоящем заместник-директор на ПГАТ "Цанко Церковски".

Кандидат за общински съветник е и 31-годишният Петър Кънчев, който приключва втория си мандат като кмет на село Дъскот. Към момента изучава политология във ВТУ,  семеен с една дъщеря.

Следващата позиция е за Марияна Добрева - психолог. Тя е  на 57 г., активен общественик, психолог-психотерапевт, член на УС на Асоциация „Аутизъм” - София, дъгогодишен дарител, . Учредител на парична награда в СУ "Бачо Киро" - Павликени, за постижения в областта на българския език и литературата. Организатор на безплатни семинари с родители в детските градини.

Девети е строителният предприемач Севдалин Севдановач, който е на  36 г. , женен, с две деца.

Десети в листата е известният медик д-р Пламен  Латев. 55-годишният доктор има четири специалности – обща медицина, вътрешни болести, трудова медицина и здравен мениджмънт.  Представител е на гражданската квота, член на сателитен Ротари клуб "Павликени-Бяла Черква".   През 2005 година е избран за семеен лекар на годината от Националното сдружение на общопрактикуващите лекари у нас

Следва Тошко Димитров  - ветеринарен техник, на 66 г. дългогодишен и уважаван самодеец,  режисьор  на театрални постановки.

На 12 позиция е Христо Христов – счетоводител, на 48 г., управител на фирма в областта на строителството.
Д-р Атанаска  Кирилова-Йорданова е следващият кандидат за общински съветник. Тя е на 49 г., лекар по детски болести в МЦ „Медиана”- Павликени.

След нея в листата е 54-годишната Даниела Ковачева-Пачева, ветеринарен техник            с дългогодишен стаж в сферата на ветеринарната медицина. Участва в много благотворителни инициативи. Семейна с две деца.

Владимир Василев заема 15-ата позиция. Той е машинен инженер, на 45 г. Инженер е във ВИК. Кандидат за кмет на село Лесичери. Семеен, с едно дете

26-годишната общественичка Нели Маринова, която е икономист по образование, е поредният кандидат за общински съветник в листата на ГЕРБ. Следва я Цветан Христов - финансист,на 59 г.,с дългогодишен опит като управител на банков клон. Семеен, с едно дете.

 На 18 позиция е Десита Миланова, която е завършила аграрна икономика. Тя е на 29 г. работи в Общинска служба по земеделие  в град Павликени, омъжена е,  с две деца.

Десислава  Йорданова – технолог, на 37 г. е на следващата позиция. По образование е машинен оператор в шевното производство. Работи като квалифициран шивач в моделиерна, а от април 2019 е технолог. Активен общественик, организатор на благотворителни инициативи.

На 20-то място в листата е Борислав  Караджов –инженер, на 60 г., със собствен бизнес в сферата на хотелиерството и ресторантьорството. Следващото място е за 29-годишната Диляна Колева, юрисконсулт.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ