област Велико Търново
Сподели
26 юли 2018
Автор: ОбластВТ

ПП ГЕРБ Горна Оряховица за поредна година организира турнир по белот и кръстословици за пенсионерските клубове

ПП ГЕРБ Горна Оряховица за поредна година организира турнир по белот и кръстословици за пенсионерските клубове
Пенсионерски клубове от общината и Клуб „Българско войнство” взеха участие в турнира по белот и решаване на кръстословици в Горна Оряховица. Състезанието се организира ежегодно от местната структура на ПП ГЕРБ. Турнирът бе открит от кмета на общината инж. Добромир Добрев, който пожела успех на състезателите. Успех пожелаха и председателят на Общинския съвет Даниел Костадинов, заместник-кметът Йорданка Кушева и ръководителят на общинската структура на ПП ГЕРБ Деница Цветанова, които също присъстваха на традиционния турнир.

В състезанията с кръстословици се впуснаха седем участници, а в турнира по белот мериха сили осем отбора. Най-добрият енигматик за трета година се оказа Петър Калчев от КП „Вяра” – Янтра, който успя да се справи само за 7 минути с кръстословицата. На второ място се класира Стайко Стайков от КП „Раховец“ – Горна Оряховица. Трети остана Теньо Петков от КП „Железничар“ – Горна Оряховица, който предходната година се класира втори при решаването на кръстословицата.

В състезанието по белот на първо място се класира отборът на КП „Елена Грънчарова“, който срещна на финала „най-младия“ пенсионерски клуб „Раховец“. След резултат от 2:1, „раховци“ останаха втори. На трето място се класираха представителите на КП „Вяра” – Янтра. В малкия финал те победиха белотаджиите на горнооряховския КП „Железничар“.
Победителите получиха наградите си от Николина Костова, председател на Съюза на пенсионерите – 2004 в Горна Оряховица, от кмета инж. Добромир Добреви и от ръководителя на общинската структура на ПП ГЕРБ Деница Цветанова. Всички награди бяха осигурени от ПП ГЕРБ Горна Оряховица.  
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ