област Велико Търново
Сподели
24 юли 2018
Автор: ОбластВТ

По инициатива на инж. Добрев ще бъдат стимулирани най-добрите футболисти от ДЮШ на „Локомотив“

По инициатива на инж. Добрев ще бъдат стимулирани най-добрите футболисти от ДЮШ на „Локомотив“

Най-добрите футболисти от ДЮШ на „Локомотив“ ще бъдат стимулирани в края на предстоящия футболния сезон 2018/2019 г. Инициативата е на кмета на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев, а наградите са осигурени от Българския футболен съюз.


Най-добрите млади „локомотивци“ ще бъдат отличени на база на постигнатите резултати през сезона. Решаващи ще бъдат гласовете на ръководителя на ДЮШ и треньорите на различните формации, на база на постиженията на футболистите. В края на сезона - през май 2019 г., на специална церемония ще бъдат връчени и наградите на най-добрите. Отличия ще се дават за І, ІІ и ІІІ място в четири категории – „Вратар“, „Защитник“, Полузащитник“ и „Нападател“. Наградата за първо място в категориите е футболна фланелка и топка, която е последния разработен модел на фирмата, осигурила топките за Световното първенство по футбол в Русия – 2018 г. За ІІ и ІІІ място наградата ще бъде футболна фланелка.

В различните формации на Детско юношеската школа на „Локомотив“ тренират над 200 деца, които работят със 7 треньори. Ръководител на ДЮШ е Милчо Сирмов.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ