област Велико Търново
Сподели
01 окт 2020
Автор: ОбластВТ

Поздрав на д-р Гецова по повод 1 октомври - Ден на възрастните хора, на музиката и поезията

Поздрав на д-р Гецова по повод 1 октомври - Ден на възрастните хора, на музиката и поезията

Уважаеми съграждани, 

 

С признателност и почит поздравявам днес всички възрастни хора от община Лясковец по случай 1 октомври – Международния ден на възрастните хора!  

Скъпи възрастни хора, златната възраст, в която се намирате, неизменно е съпроводена от безценни моменти на радост и щастие. Нека винаги да сте заобиколени от любими хора, с които да ги споделяте! Запазете вярата си в по-доброто бъдеще, творете красота и бъдете вдъхновители за поколенията след Вас. 

От сърце Ви пожелавам преди всичко да сте здрави, да се чувствате нужни и полезни. За общинското ръководство Вие винаги сте били съмишленици и партньори и така ще е и в бъдеще – ще продължим да ценим Вашата мъдрост и да черпим богат опит при решаването на важните за всички нас въпроси. От своя страна, ние винаги ще сме благодарни, че сте ни възпитали като достойни хора и сте отъпкали пътеката на живота, по която днес вървим, стремейки се да изградим по-добро бъдеще за всички, идващи след нас.  

Използвам случая да Ви пожелая запомнящи се изживявания с Вашите близки и връстници и нека миговете на радост в живота Ви са повече! Желая Ви здраве, дълголетие и спокойни старини, изпълнени с внимание, уважение и подкрепа! 

Днес искам да отправя поздрав и към всички поети и музиканти!  

На този ден празнуват хората с най-нежни души – тези, които умеят да редят рими и да създават и изпълняват мелодиите. Бъдете здрави, скъпи творци, и носете винаги магията на музиката и стиховете в сърцето си, създавайте още дълги години красота и емоция от думи и ноти!  

Пожелавам Ви никога да не секва творческото вдъхновение и ентусиазма Ви, за да бъде нашият ден все по-хубав, светъл и чист.  

 

Честит празник, уважаеми възрастни хора,  

Честит празник, скъпи творци! 

 

д-р Ивелина Гецова 

Кмет на община Лясковец  

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ