област Велико Търново
Сподели
24 дек 2018
Автор: ОбластВТ

Поздравление по случай коледните празници от Илиян Маринов - председател на ОбС Стражица

Поздравление по случай коледните празници от Илиян Маринов - председател на ОбС Стражица
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, ГОСТИ И ПРИЯТЕЛИ НА СТРАЖИЦА,

В очакване сме на най-светлите и обичани празници - Коледа и Нова година. Нека ги посрещнем с усмивки, радост и топлина в сърцата. Коледа е едно послание към нас, хората, което ни напомня, че трябва да създаваме добрини, за да се чувстваме удовлетворени и спокойни. Празникът на мечтите и желанията, на мира и надеждата за ново, по-добро начало.

Всички искаме светът да е различен, копнеем за вълшебства, за чудеса. Най-нетърпеливи са децата, на които пожелавам Добрият старец да изпълни желанието на всяко едно от тях и всички да посрещнат празниците с усмивка. В тези празнични дни правим равносметка на отиващата си година – радваме се на всичко хубаво, което ни се е случило, вземаме поука от грешките си.

Въпреки трудностите, община Стражица се движи във вярната посока. Предстои ни много работа, предстои ни нова, изпълнена с още по-големи предизвикателства 2019 година, когато ще честваме и 50-та годишнина от обявяването на Стражица за град. Нека с добра воля, здрав разум и общи усилия да подобрим живота в нашата община!

От името на Общински съвет Стражица и лично от мое име Ви пожелавам Новата година ни донесе повече успехи и да сбъдне повече желания. Да си пожелаем следващата 2019 година да е добра и успешна. Нека тя да бъде година на сбъднати надежди! Пожелавам на Вас и на семействата Ви много здраве и благополучие!

Весели празници!
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ