област Велико Търново
Сподели
15 авг 2018
Автор: ОбластВТ

Поздравление от кмета на Стражица по случай празника на града

Поздравление от кмета на Стражица по случай празника на града
Уважаеми съграждани и гости на град Стражица,

За мен е удоволствие да ви поздравя с празника на града, да Ви пожелая крепко здраве, лично и семейно щастие и благоденствие.

Догодина ние ще отбележим 50-годишнината от обявяването на Стражица за град. Половин век изглежда внушителен за един човешки живот, но той е само частица от историята на селище като нашето, построено върху земи с хилядолетна история. Но истинската ценност на един град, това са неговите жители и затова искрено се гордеем с постиженията им. Поздрави от сърце отправяме и към близките ни, които в този момент са далеч или в чужбина. Те със сигурност биха искали сега да бъдат тук, сред нас, а нашето желание е същото– ако не за този, то поне за следващия юбилеен празник. 

Скъпи съграждани, гордея се, че през последните почти 3 години съм  кмет на този град и на тази община. Има защо - в управлението вече има една ясна визия за бъдещето. Работата на Общинската администрация, на Общинския съвет и на всички граждани на Стражица даде реални и видими резултати - с общи усилия, с вашата съпричастност показахме, че можем да решаваме проблеми, да реализираме проекти, които да носят позитиви за десетилетия напред.

Уверявам Ви, че въпреки трудностите, нашите усилия са насочени единствено към това да решаваме проблемите и да работим за интересите на жителите на Стражица. Искам от сърце да благодаря на всички, които подкрепят нашите идеи за развитието на общината. Дългът ни е да запазим наследеното, да множим направеното в днешно време и да предадем на поколенията след нас духа и традициите на нашия град!

Честит празник! 
Румен Павлов, кмет на община Стражица
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ