област Велико Търново
Сподели
24 май 2021
Автор: ОбластВТ

Поздравление на кмета на oбщина Лясковец д-р Гецова по случай 24 май

Поздравление на кмета на oбщина Лясковец д-р Гецова по случай 24 май
Уважаеми учители, ученици, културни дейци, хора на словото, науката и прогреса,
Скъпи съграждани, 

От край време ние, българите, честваме днешния ден с един много силен трепет в гърдите – това е нашето голямо чувство за национална гордост, и това чувство на всеки 24 май ни прави съпричастни към велики исторически моменти, оставили дълбока и трайна диря в световната летопис.

Уважаеми съвременни просветители,

Прекланям се пред всички Вас и Ви благодаря от сърце за себераздаването, за силата, с която носите отговорността всеки нов ден! В тежки времена като днешните - Вие сте тези, от които зависи ценностното оцеляване на нашия народ. Пожелавам на Вас и семействата Ви здраве, по-спокойни дни и никога да не губите вдъхновение! Имайте сили, за да продължите да втъкавате в идните поколения своите знания, душа и любов. Вярвам, че колкото и да е трудно, ще успеем да оставим на децата си един по-добър свят, а на света - грамотни, мислещи и вдъхновени българи.

На Вас, скъпи ученици, пожелавам здраве и успешни постижения! Бъдете дисциплинирани, упорити и отлични в овладяването на знанията! Гордейте се, че сте потомци на нашите смели деди, на далновидните ни предци, на будните лясковски просветители!

Честит да ни е Денят на българската писменост, просвета и култура!
Честит празник на всички! 

д-р Ивелина Гецова,
kмет на oбщина Лясковец 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ