област Велико Търново
Сподели
15 сеп 2017
Автор: ОбластВТ

Поздравителен адрес от народните представители на ПП "ГЕРБ" област Велико Търново по случай първия учебен ден

Поздравителен адрес от народните представители на ПП ГЕРБ област Велико Търново по случай първия учебен ден

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН,
СКЪПИ УЧИТЕЛИ, РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ!

Приемете нашите сърдечни поздравления по повод откриването на учебната 2017/2018 г. Нека тя да бъде приятна, успешна и удовлетворяваща за всички, които крачат по пътя на знанието!
Гордеем се с постиженията на образователните институции и на учениците във Великотърновска област! Те са резултат от амбициозна и всеотдайна работа, от последователните усилия да се формират знаещи и можещи млади хора, личности със силен интелектуален заряд, изявени таланти.
Винаги силно сме вярвали, че образованието е инвестиция в бъдещето – бъдещето на България! Затова усилията и енергията ни са насочени към оптимизиране на условията, при които децата и преподавателите работят заедно. Свършено е доста, но знаем, че още много работа предстои и ще останем посветени на каузата на българското образование.
Ще продължим, с последователност, диалогичност и енергия, да подкрепяме професионализма и всеотдайността на българските учители!
Пожелаваме на всички да достигате нови върхове и да откривате широки хоризонти! Нека младите хора навлизат в живота с увереността, че могат да сбъднат мечтите си!

На добър час през новата учебна година!

С уважение:
Цветан Цветанов – председател на ПГ на ГЕРБ,
Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова,
Народни представители от ПГ на ГЕРБ в 44-то НС на Р България

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ