област Велико Търново
Сподели
03 май 2019
Автор: ОбластВТ

Патронен празник отбеляза СУ "Вичо Грънчаров"

Патронен празник отбеляза СУ Вичо Грънчаров

С голям концерт в НЧ „Напредък – 1869“, учениците от СУ „Вичо Грънчаров“ в Горна Оряховица честваха патронния празник на училището. Преди това учениците поднесоха цветя и се поклониха пред бюста на Вичо Грънчаров пред учебното заведение. 

Гости на празника бяха председателят на Общинския съвет Даниел Костадинов, заместник-кметовете Йорданка Кушева и Деница Коева, както и бивши директори, учители, ученици от училището, родители. Празника с колектива на СУ „Вичо Грънчаров“ споделиха още директори и учители от други горнооряховски училища.

Поздрав към всички ученици, учители и гости отправи и директорът Нели Атанасова. „В началото на учебната година обявихме, че тя ще бъде под надслов “Заедно можем“ В навечерието на края на учебната година, мога да кажа, че го доказахме“, каза Нели Атанасова. Тя благодари на Общината, за съдействието, чрез което през изминалата година училището е получило средства и е ремонтирало 17 класни стаи. Поздрав към всички присъстващи отправи и заместник-кметът Йорданка Кушева. Тя пожела на учениците да не ес плашат от трудностите, а напротив-те да ги мотивират за бъдещите им постижения и успехи. Йорданка Кушева връчи и поздравителен адрес от името на кмета на Общината инж. Добромир Добрев.

След тържествената част, честването продължи с голям концерт, който представи всички таланти на училището.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ