област Велико Търново
Сподели
02 юли 2021
Автор: ОбластВТ

Патриотичен концерт с участието на народните изпълнители ИЛИЯ ЛУКОВ, ВАЛЕРИЯ МОМЧИЛОВА и танцова формация "МЕЗДРА" подариха на великотърновци доц. Милен Михов и всички кандидати за народни представители от "Българските патриоти - ВМРО ВОЛЯ и НФСБ"

Патриотичен концерт с участието на народните изпълнители ИЛИЯ ЛУКОВ, ВАЛЕРИЯ МОМЧИЛОВА и танцова формация МЕЗДРА подариха на великотърновци доц. Милен Михов и всички кандидати за народни представители от Българските патриоти - ВМРО ВОЛЯ и НФСБ
Под звуците на обичани български народни песни, съхранили българската ни идентичност и докосващи душата, десетки великотърновци се хванаха на традиционно българско хоро.

Ние ще играем хоро и това е посланието на Българските патриоти. Ще играем хоро, за да не ни накарат да забравим историята си и да говорим за "турско присъствие", а не за турско робство. За да не ни изтрият "Под игото" на Иван Вазов; да не ни накарат да забравим, че Македония е българска; да не ни накарт да повярваме, че мама и татко са Родител 1 и Родител 2; да не ни затворят Марица - Изток така, както ни затвориха АЕЦ Козлодуй; да не ни оставят без армия така, както ни оставиха без ракети. Въобще - да не ни изтрият. Да не остане България територия, географско понятие, име на бивша държава. А да бъдем българи.

Затова днес аз и моите приятели ви съветваме - изберете номер 16 - Българските патриоти, които трябва да бъдат достатъчно силни, за да не се случи поне част от това, за което говоря. За да играем хора на победи, на сватби и венчавки. България над всичко! България за българите с номер 16 на 11 юли. Да живее, България, скъпи приятели!", каза в обръщението си към хората водачът на листата на Българските патриоти доц. д-р Милен Михов.

 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ