област Велико Търново
Сподели
29 сеп 2019
Автор: ОбластВТ

От новата църква „Възкресение Христово“ Даниел Панов и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ поеха към нов успешен мандат

От новата църква „Възкресение Христово“ Даниел Панов  и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ поеха към  нов успешен мандат
Панов: „Приемствеността е много важна в управлението на един град“

С молитва към Бога кандидатът за кмет на Велико Търново Даниел Панов постави началото на предизборната си кампания за трети успешен управленски мандат. Заедно с него на  благослов, отслужен в новата църква „Възкресение Христово“, присъстваха кандидатите за общински съветници от листата с номер 43 на ГЕРБ и СДС. Службата ръководи лично великотърновският митрополит Григорий. 
„Приемствеността в управлението на един град и община е много важна. Именно затова избрахме църквата „Възкресение Христово“, за да се черкуваме и да поставим началото на кампанията. Този храм е символ на приемствеността, която за мен и екипът ми е водещ принцип. Преди години покойният кмет на Велико Търново Драгни Драгнев ми остави като завет да отворя вратите на тази църква. С екипа ми изпълнихме завета и храмът днес е отворен за всички великотърновци. И Драгни Драгнев, и Румен Рашев поставиха основи за развитие, които заедно с общинските съветници от ГЕРБ и с екипа ми надградихме“, коментира Даниел Панов. Службата за здраве и успех на кандидатите бе уважена и от дъщерята на Драгни Драгнев – Силвана Драгнева.
Панов посочи още, че признанието на Велико Търново за историческа и духовна столица дава много нови възможности пред града и общината. „Предстои ни още много работа, за да бъде нашият град още по-привлекателно и добро място, с още по-добро качество на живот. Мислите ми са позитивни, вярвам в доброто бъдеще пред любимия ми град, вярвам, че с подкрепата на великотърновци това ще се случи“, продължи Даниел Панов. 
Семейните ценности, опазването на българските традиции и обичаи са друга градивна единица за едно успешно управление, посочиха Панов и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ и СДС. 
Начело на листата с номер 43 е кандидат-кметът Даниел Панов, който приключва втория си мандат. Преобладават юристи и икономисти, в листата са предприемачи, лекари, учители, представители на спортните и интелектуални среди, архитект. Залага се на много млади хора, като седем човека са на възраст под 35 години. Шестима са кандидатите от т.нар. „гражданска квота“, а по силата на споразумението за сътрудничество между двете десни политически сили ГЕРБ и СДС, в листата е и уважаваният областен председател на СДС Мирослав Трифонов.
Службата уважиха и кандидатите за кметове на населени места в общината, подкрепени от ГЕРБ и СДС. Сред гостите бяха и народните представители от парламентарната група на ГЕРБ Станислава Стоянова и Станислав Стоянов.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ