област Велико Търново
Сподели

"Отчаяни съпруги" (Постановка)

Постановката „Отчаяни съпрузи“ ще гостува в Летния театър във Велико Търново на 26 юни, като част от лятното си турне. Актьорите Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев и Димитър Захариев разсмиват публиката в десет града с 13 дати.

Нестандартната френска комедия разказва за изпитанията, пред които са изправени мъжете – основно жените и страха от обвързване. Актьорите използват собствените си имена в постановката, за да я доближат максимално до себе си. А сценарият е максимално адаптиран към българската реалност в тази сфера.

С изключително умерена самоирония Бойко, Явор и Даниел разказват за опита и неуспехите си в любовта и в живота като цяло. Музикалната атмосфера пък идва от китарата на Митко-Хендрикса.
„Отчаяни съпрузи“ съчетава класически за театъра ситуации между актьорите със стендъп комедия, което прави постановката динамична и не сваля усмивките от лицата на публиката през цялото време. Със сигурност голяма част от нея се разпознават в класическите ситуации от живота, когато става въпрос за отношенията между мъжа и жената.

„Отчаяни съпрузи“ гарантира добро настроение и неслучайно вече осем години не слиза от комедийния афиш във Франция, нарушавайки всички кодове в жанра.

Това лято постановката се играе в София, Пловдив, Сандански, Велико Търново, Плевен, Добрич, Бургас, Варна, Карлово и Свети Влас.

Билети: https://bit.ly/2SM554i

За повече информация
Татяна Павлова
0887 65 77 11
tattyana.pavlova@gmail.com


 

НАЙ–ОЧАКВАНИ