област Велико Търново
Сподели
09 окт 2018
Автор: ОбластВТ

Осем детски отбора спорят за футболната купа „М&BM“

Осем детски отбора спорят за футболната купа „М&BM“
Финалите на турнира са на 10 октомври

 
Велико Търново е домакин на детския футболен турнир за Купата на M&BM. Надпреварата се провежда под патронажа на кмета на Старата столица Даниел Панов и е част от националната програма „Децата и футболът“. Осем отбора спорят за трофея, като срещите се играят днес и утре /9 и 10 октомври/ в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“.

Турнирът е организиран от Асоциацията на българските футболисти, Българския футболен съюз и Община Велико Търново.

Финалът ще започне в 11,40 ч. на 10 октомври (сряда), а веднага след мача е награждаването на победителите. В церемонията ще се включат героите от САЩ’94 Красимир Балъков и Бончо Генчев, както и кметът Даниел Панов.

В надпреварата мерят сили отборите на „Етър“ (Велико Търново), „Академик“ (Свищов), „Янтра“ (Полски Тръмбеш), „Левски 1986“ (Стражица), „Локомотив“ (Горна Оряховица), „Павликени“ (Павликени), „Изгрев-93“ (село Царевец) и „Белица 2017“ (Килифарево).

Всички тимове ще получат футболни екипировки и топки, които са осигурени от компанията “M&BM”, която е генерален спонсор на турнира. Ще бъдат присъдени и индивидуални награди за най-добри вратар, защитник, полузащитник, нападател, състезател и треньор, за най-техничен състезател и най-полезен играч, както и за голмайстор.
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ