област Велико Търново
Сподели
02 юли 2019
Автор: ОбластВТ

Организират инициативи, посветени на празника на МВР

Организират инициативи, посветени на празника на МВР
На 03.07.2019 г. от 09,30 ч. на стрелбището на НВУ „Васил Левски“ – гр. В. Търново ще се проведе състезание по стрелба с участието на служители от всички структурни звена на ОДМВР – В. Търново, РДПБЗН – В. Търново, ЗЖУ- Г. Оряховица, сектор БОП – В. Търново и Габрово, ТД НС- В. Търново.

На 04.07.2019 г. от 10,00 ч. във фоайето на ОДМВР – В. Търново ще бъдат наградени отличили се в работата служители и победителите от турнирите по футбол и по стрелба с пистолет “Макаров”.

Във фоайето на ОДМВР – В. Търново, със съдействието на Регионален исторически музей – В. Търново  и звено „Специализирани полицейски сили“ при ОДМВР – В. Търново ще бъде подредена и открита изложба на старинно и съвременно огнестрелно и хладно оръжие, което е било и е на въоръжение в Министерството на вътрешните работи.
От 11,00 ч. на товарния вход на ОДМВР – В. Търново свещеноиконом Славчо Иванов ще отслужи водосвет за здравето на служителите в ОДМВР – В. Търново и ще освети новите автомобили на Областната дирекция.

На 04.07.2019 г. от 10,00 ч. служители на полицейското управление, със служебно куче и патрулен автомобил ще посетят децата от ЦДГ „Пролет“ във В. Търново. Инспектор детска педагогическа стая ще изнесе лекция на тема „Безопасно
лято“. В 11,00 ч. те ще посетят и децата от ЦДГ „Надежда“ – гр. Килифарево.           

На 04.07.2019 г. във времето 10,00ч. - 12,00 ч. РУ – Г. Оряховица ще приема посетители (деца от детски градини в града) и ще ги запознаят с работата на полицейските служители.

На 04.07.2019 г. от 16,00 ч. служители на РУ – Свищов, Гранична полиция и РС „ПБЗН“ – Свищов ще посетят ОДЗ „Васил Левски“.

Същия ден от 10,00 ч. до 12,00 ч. деца от детските заведения в Павликени – „Слънце“, „8 март“ и „Вярна, Надежда и Любов“ ще посетят полицейското управление, където ще им бъдат показани полицейските униформи, полицейска техника и пособия.

По същото време деца от ЦДГ „Детски свят“ в гр. П. Тръмбеш ще посетят местното полицейското управление и ще разгледат полицейската техника и пособия.

В същия часови диапазон служители от РУ – Стражица ще посетят деца от ОДЗ „Сава Цонев“ в Стражица, където ще бъдат демонстрирани различни техники и способи в полицейската работа.

Мероприятията, посветени на празника на МВР в община Елена ще започнат на 3 юли с откриването на Лятна детска полицейска академия от 10,00 ч. на стадион „Чумерна“ в Елена. На 5 юли от 10,00 ч. полицейските служители ще посетят малчуганите от ЦДГ „Радост“ в балканския град. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ