област Велико Търново
Сподели
13 юли 2021
Автор: ОбластВТ

Община Велико Търново кани на обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие 2021-2027

Община Велико Търново кани на обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие 2021-2027
Община Велико Търново е във финален етап от процеса по разработване и съгласуване на Плана за интегрирано развитие за периода 2021-2027 г. Проектът на ПИРО е разработен в изпълнение на чл. 23 от Закон за регионално развитие (ЗРР) и в съответствие с Методически указания за разработване и прилагане на планове за интегрирано развитие на община /ПИРО/ за периода 2021-2027 г.

Общинска администрация припомня, че този четвъртък – 15 юли, ще се състои обществено обсъждане на стратегическия документ. Събитието ще е присъствено и ще се състои в Голяма зала на Община Велико Търново от 10,30 ч. Поканени са всички заинтересовани страни, жителите на Велико Търново и населените места от общината, органи и организации, икономическите и социалните партньори, както и физически лица и представители на юридически лица, имащи отношение към развитието на града и населените места през новия програмен период.

Всички документи и информация, свързани с разработването на ПИРО на Община Велико Търново за периода 2021-2027 г., са публикувани на сайта на ПИРО , както и на сайта на Общината . 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ