област Велико Търново
Сподели
16 сеп 2019
Автор: ОбластВТ

Обръщение на д-р Ивелина Гецова по повод първия учебен ден

Обръщение на д-р Ивелина Гецова по повод първия учебен ден
Уважаеми учители и ученици,
Поздравявам ви с началото на новата учебна година! В първия учебен ден искрено ви пожелавам, целите които сте си поставили, да бъдат успешно реализирани.
Скъпи учители, пожелавам Ви все така с любов и внимание да следвате великата си мисия да образовате нашите деца - бъдещето на Лясковец и на страната ни. Нека творческият Ви устрем бъде възнаграден, чрез успехите на Вашите възпитаници. Грижата за децата, прогреса на образователното дело и възпитаването в ценности у младото поколение, са били винаги основни приоритети за държавата и институциите. Бъдете уверени, че така ще е и занапред, за да успеем заедно да изградим едно достойно и мъдро бъдещо поколение.
А вие, скъпи ученици, обичайте, ценете и пазете своя род, език и култура. Не забравяйте, че чрез родния ни език получавате знание, а знанието е сила и прозорец към света. Наученото днес, ще бъде ваш ориентир и смисъл в живота през утрешния ви ден. Желая ви преди всичко здраве, реализирани мечти и широко отворени врати по пътя на усъвършенстването ви!
Честита и успешна да е новата учебна година! На добър час, скъпи учители и ученици!
д-р Ивелина Гецова
Кмет на Община Лясковец
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ