област Велико Търново
Сподели
21 дек 2018
Автор: ОбластВТ

Обръщение на д-р Гецова за Коледа и Новата 2019 година

Обръщение на д-р Гецова за Коледа и Новата 2019 година
Уважаеми съграждани,
С вярата, че изпитанията са ни направили по-силни и по-уверени в себе си, изпращаме една година, в която всеки от нас е имал и трудни, и щастливи мигове. 
Нека с настъпващите Коледно-новогодишни празници запазим чистотата на мислите и действията си, да бъдем милосърдни и състрадателни и да не забравяме, че доверието ражда доверие и стореното добро се връща двукратно при нас. 
Коледа е послание към всички ни за силата и енергията от направените през годината добрини. На този ден надеждата за мирен и съвършен свят, празнува с всички хора на Земята. Нека кажем най-топлите думи на близките си хора, да им благодарим за разбирането и сигурността, за търпението и грижите. Нека Новата година влезе във Вашите домове с много късмет, лично и семейно щастие, с повече оптимизъм, благоденствие, мир и любов! Нека съумеем да запазим магията на коледната нощ през цялата година, нека се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден – една усмивка, едно добро дело, един топъл жест към нуждаещите се! 
Желая Ви крепко здраве, прекрасни семейни празници, успешно изпълнение на плануваното за 2019 година, мир и благодат за Община Лясковец и по-светли дни за България!
Весела Коледа и щастлива Нова година!
д-р Ивелина Гецова
Кмет на Община Лясковец
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ