област Велико Търново
Сподели
11 сеп 2018
Автор: ОбластВТ

Областният управител участва в работното съвещание с директорите на училищата

Областният управител участва в работното съвещание с директорите на училищата
Областният управител проф. д-р Любомира Попова приветства директорите на училища от областта по време на традиционната среща с тях, която се провежда преди началото на учебната година.


Съвещанието бе организирано от Регионално управление на образованието - Велико Търново. На срещата присъстваха и представители на РД ПБЗН, на ОД на МВР, както и на други институции, свързани със сигурността и здравето на децата.
Проф. Попова отправи поздрав към директорите и им пожела да работят все така всеотдайно, за да може в края на тази учебна година да се поздравят с нови успехи в работата си.

"Отново сме в навечерието на новата учебна година. Докато вие се подготвяте да осигурите най-добрите условия за своите образователни институции, искам да ви призова да направите баланс и да съхраните най-доброто от българските образователни традиции, което сме постигнали през годините, но и да приемете новите предизвикателства които не можем да отминем в лицето на  електронните дневници и електронната платформа за отпадане на ученици. Същевременно искам да ви пожелая много нови сили и много мотивация за работа. Убедена съм, че всеки един от вас е не само добър педагог, администратор, но и водач и лидер както на децата, така и на колегите си. Бъдете съюзници и партньори и на родителите, подкрепяйте ги и търсете и тяхната подкрепа. И не на последно място, всички ние имаме една обща мисия - да обхванем всички деца в училище. Нека да изпълним тази задача отговорно, за да гарантираме едно по-добро бъдеще на всички деца", каза тя.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ