област Велико Търново
Сподели
03 юни 2021
Автор: ОбластВТ

Областният управител проведе опознавателна среща с кмета на община Велико Търново

Областният управител проведе опознавателна среща с кмета на община Велико Търново
Областният управител Георги Гугучков проведе опознавателна среща с кмета на община Велико Търново Даниел Панов. По време на разговора бе коментирана организацията на изборите, проведени на 4 април, както и подготовката на предстоящите избори. 

Областният управител каза, че основен приоритет в неговата работа е осигуряване провеждането на честни и прозрачни избори. Той сподели, че към момента е създадена много добра организация, проведени са срещи с всички структури, които отговарят за организацията на изборите. Според областния управител, община Велико Търново, както и всички останали общини на територията на областта, работят с администрацията в много добра координация.

Кметът сподели, че винаги е работил много добре с Областна администрация - Велико Търново и смята да продължи и занапред добрата комуникация. 

По време на срещата се обсъдиха и въпроси от текущ характер, както и организацията и провеждането на  предстоящи мероприятия на територията на общината. 

На разговора присъстваха и заместник областните управители Габриела Шилкова и Станислав Николов, както и заместник-кметът на общината Снежана Данева. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ