област Велико Търново
Сподели
03 юли 2017
Автор: ОбластВТ

Областната структура на МГЕРБ проведе годишно отчетно събрание

Областната структура на МГЕРБ проведе годишно отчетно събрание

Областната структура на Младежи ГЕРБ проведе годишно отчетно събрание в края на миналата седмица. Инициативата бе на регионалния координатор Георги Недев. Гости на работния форум бяха националният лидер на МГЕРБ Георг Георгиев, организационният секретар Галя Василева, както и членовете на НИС на структурата Зорница Петрова и Станислава Стоянова, която е и народен представител от Великотърновски регион.

Отчет на дейността през изминалата година представи пред присъстващите Георги Недев. Младежки патриотични и арт конкурси, спортни турнири, екопоходи, благотворителни акции, детски и семейни партита са сред инициативите на структурите в областта.

Акцент в изминалата дейност е също ползотворната областна политическа академия за младежи, която се проведе в навечерието на парламентарния вот под надслов „Бъдеще за младите“ и премина при голям интерес и широко участие.  

Младите хора от великотърновски регион в ГЕРБ се включиха активно и в предизборната кампания, като двамата представители на МГЕРБ в кандидат-депутатската листа получиха много голям брой преференциални гласове. Това припомни Станислава Стоянова, която бе излъчена за народен представител именно с преференциалната подкрепа на гласоподавателите от региона.

По време на срещата, младежите акцентираха и работата си за следващата година. На събранието бяха предложени конкретни акции, които да съпътстват поредната дългосрочна регионална инициатива на младите.

Членовете на МГЕРБ от региона в момента са 609. В организацията членуват младежи до 31 години. Новоприетите през тази година са 16, отчете областният координатор Георги Недев.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ