област Велико Търново
Сподели
20 дек 2017
Автор: ОбластВТ

На Игнажден коледарчета бяха първите гости при кмета на Дебелец

На Игнажден коледарчета  бяха първите гости при кмета на Дебелец
На Игнажден коледарчета от детска градина „Пламъче“ в Дебелец бяха първите гости в кметството в градчето. Младата дружина поздравиха кметицата Снежана Първанова и екипа й с коледни пожелания и наричания за благодатна и здрава година за всички жители на Дебелец.

„Няма по-желан пръв полазник за нас на този ден от това да влезе бъдещето в нашия дом. Убедена съм, че с чистата енергия, която носят малчуганите, предстоящата годината ще е мирна и добра, шарена като детска игра, изпълнена с оптимизъм и сбъднати желания“, сподели Снежана Първанова. По стар обичай тя зарадва коледарите с лакомства.
Днес Първанова и общинския съветник Георги Недев направиха коледен подарък за Клуба на пенсионера и инвалида в градчето. 32-инчов нов телевизор ще радва хората в организацията през новата година. Снежана Първанова припомни намерението си с помощта на приятели и съмишленици през 2018 година да инициира направата на ремонт на помещението.

Благодарности за подаръка изказа председателката на пенсионерския клуб в града. Тя поясни, че обновяването на интериора е желано и чакано от всички членове.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ