област Велико Търново
Сподели
01 юни 2018
Автор: ОбластВТ

Наградиха победителите в конкурса "С очите си видях бедата"

Наградиха победителите в конкурса С очите си видях бедата
Заместник областният управител инж. Детелина Борисова награди победителите в конкурса за детска рисунка на тема "С очите си видях бедата". Награди връчиха и началникът на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, комисар Красимир Кръстев и директорът на Регионална библиотека „П. Р. Славейков“ д-р Иван Александров. 


"Скъпи деца, благодаря ви за положените усилия и за прекрасните творби, които са сред наградените в конкурса за детска рисунка на тема „С очите си видях бедата“. 

Професията и смелостта на огнеборците е привлекателна за всяко дете. Вие сте представили работата им, като трудна и опасна, но и като изключително благородна. Всяка една ваша рисунка показва драматични моменти от спасителни дейности, но е заредена и с послание за надежда и сигурност. Благодарение на денонощната работа на огнеборците и спасителите, ние живеем по-спокойно и уверено. Пожелавам успех на всички участвали, поздравявам преподавателите и родителите на младите творци, които насърчават децата си", каза заместник областният управител инж. Детелина Борисова по време на церемонията по награждаването на децата в сградата на библиотеката.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ