област Велико Търново
Сподели
21 яну 2020
Автор: ОбластВТ

Мартенски благотворителен базар в помощ на малката Нелис, организират в Горна Оряховица

Мартенски благотворителен базар в помощ на малката Нелис, организират в Горна Оряховица
Благотворителен базар "Да върнем усмивката на Нелис", организират добротворци. Още през този месец започна усилена подготовка в изработването на тематични неща за Баба Марта. Също така събират и дарения като плюшени играчки и всичко друго, което би могло да се продаде. Желаещите да дарят, трябва да се свържат на тел: 0884595402, 0892921524 или чрез фейсбук събитието „Благотворителен базар "Да върнем усмивката на Нелис".

Базарът ще се проведе в дните от 24 до 29 февруари на централния площад в града и на общинския пазар.
„С ваша помощ ще се опитаме да съберем средства, нужни за лечението на Нелис. Заедно с всички Вас, можем да направим живота на Нелис по-лек и по-усмихнат! Всеки, който желае да включи по какъвто и да е начин, е добре дошъл!”, апелират организаторите.

Информация за актуалното състояние на детето, документи, снимки и линк към страницата на Нелис, ще бъдат публикувани в събитието.

Още ненавършила 2 години, Нелис е принудена да се бори с коварната болест РАК – Невробластом на надбъбречните жлези. Предстои й операция в турската болница „Anadolu Medical Center” в Истанбул и последващи 8 курса на химиотерапия. Необходимата сума е 100 000 евро, която е непосилна за семейството й. Открита е дарителска сметка, по която всеки желаещ да помогне може да се включи за неотложното лечение.

BG25UNCR70001523587059 – УниКредит Булбанк, титуляр на сметката е Нелис Заимова Кедова.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ