област Велико Търново
Сподели
09 ное 2020
Автор: ОбластВТ

Лясковски ученици с куп медали от национално състезание

Лясковски ученици с куп медали от национално състезание

Учениците от СУ "Максим Райкович" отново показаха отлични резултати в националното състезание "Аз зная Английски език". В първи кръг на националната надпревара "Многознайко" участваха за пореден път ученици от III до VII клас. Те показаха отлични знания по езика и завоюваха 11 първи, 4 втори и 5 трети места.

Учениците, постигнали призови места в състезанието, се класират и ще участват и в следващия кръг. Директорът на училището Даниела Арабаджиева поздрави и награди отличените ученици с медали и грамоти и им пожела да се представят на високо ниво и в следващия кръг на съревнованието. Успехите на децата са доказателство за упоритото учене и стремеж към овладяване на знанията, но също са и признание за труда и всеотдайността на техните учители. 

Ученическите състезания „Многознайко” имат за цел да стимулират логическото мислене, въображението и паметта на учениците, да приложат практически вече усвоени знания по езика, както и да провокират у тях чувство за надпревара за знания и постигане на още по-големи успехи и престиж за училището им.
 

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ