област Велико Търново
Сподели

"Любовта - това съм аз" от Себастиан Тиери

Театрално-музикалният център в Разград представя премиерния си спектакъл на комедията „ЛЮБОВТА – ТОВА СЪМ АЗ“ от Себастиан Тиери. Режисьор - Андрей Калудов.

Спектакълът ще завърти зрителите във водовъртежа на любовта и ще се опита да даде отговор на въпроса могат ли двама души да продължат да се обичат след изтощителен дългогодишен брак. Ловък майстор на сценичната интрига, с блестящо чувство за хумор, Себастиан Тиери не ни оставя и секунда без усмивка.

„Искаме да създадем жанрово разнообразие в нашия репертоар, затова освен на сериозни заглавия, залагаме и на комедийни спектакли като този, защото публиката има нужда и от забавление в театралната зала. Въпреки, че Тиери е смятан за булеварден драматург, неговият стил е висок и в творбите му няма пошлост, каквато в последно време се появява в комедиите“, коментира Тодор Мадолев.

Със специалното участие на театралните звезди Робин Кафалиев и Латинка Петрова.

В пиесата участват актьорите: Цветана Благоева, Иван Иванов и Таня Кожухарова (известна от участието си във филмовото шоу „Аламинут“, която вече е част от трупата на Драматичен театър „Антон Страшимиров“ в Разград).

КАСА: ул. "АСЕН ЗЛАТАРОВ" 5 (срещу служебен паркинг на театъра). За информация и заявки: 0886 770 511, 0894407595 или http://lovetheaters.weebly.com/


 НАЙ–ОЧАКВАНИ