област Велико Търново
Сподели

"ЛЪЖАТА" (Г. Оряховица)

Пиесата "Лъжата" на френския драматург Флориан Зелер се превръща в световен театрален хит без да дава категоричен отговор на тези вечни въпроси. Изиграна от блестящ актьорски състав на българска сцена, брилянтната френска комедия се превръща в незабравимо театрално преживяване, което със сигурност не бихте искали да пропуснете.

В ролите: Асен Блатечки, Койна Русева, Милена Маркова - Маца и Стефан Иванов.

Алис е забелязала най-добрия приятел на мъжа си с друга жена и е изправена пред мъчителна дилема: трябва ли да каже на приятелката си какво е видяла или не? Съпругът й Пол се опитва да я убеди, че е наложително да скрие истината и полага всички сили, за да докаже, че лъжата е истинско изкуство... Дали го прави, за да защити приятеля си? Или самият той има тайни за криене?... Или може би самата Алис има своя тайна и се опитва да го принуди да признае собствените си лъжи, за да прикрие своите? Трудно е да се каже... Някои истини е най-добре да бъдат казани. Или може би не?

Цената на билетите е 14 лв. и 16 лв. Отстъпки са възможни до 12 декември. Справки и резервации на телефон: 0886 436 456.

НАЙ–ОЧАКВАНИ