област Велико Търново
Сподели
17 юни 2019
Автор: ОбластВТ

Локо стана вицешампион на България за момчета до 12г.

Локо стана вицешампион на България за момчета до 12г.
В Поморие се проведе Държавният финал по хандбал за момчета до 12г. От 14-ти до 16-ти юни откритата спортна площадка в града беше арена на оспорвани мачове и страхотни емоции. Дванадесетте най-добри отбора в тази възраст бяха разделени в четири предварителни групи.В първия етап на турнира, хандбалистите на „Локомотив" Горна Оряховица победиха отборите на „Мартен-67" Мартен с 33:10 и „Беласица" Петрич с 29:16. В следващия кръг се наложиха над градския съперник „Раховец-2008" с 22:13 и се класираха на полуфинал. Последва нова победа над връстниците от Левски с 21:16 и финал срещу домакините.

В един равностоен мач, достоен за завършек на първенството железничарите отстъпиха с 11:18 и останаха със сребърните медали.

С две индивидуални награди бяха удостоени: Християн Колев, за най-добър вратар и  Георги Василев, за най-добър защитник.Стефан Георгиев беше избран в седмицата на турнира.Локо: Християн Колев,  Даниел Арнаудов, Стефан Георгиев, Кристиян Костадинов, Ивайло Стефанов, Цветилиян Генчев, Георги Дачев, Мирослав Гюров, Александър Маринов, Мартин Костадинов, Георги Василев, Велизар Драганчев, Радостин Байчев, Константин Бакалов, Димитър Калушков, Иво Иванов
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ