област Велико Търново
Сподели
20 сеп 2021
Автор: ОбластВТ

Локо отпадна от турнира EHF European cup

Локо отпадна от турнира EHF European cup

Хандбалният "Локомотив" (Горна Оряховица) отпадна в първия кръг на европейския турнир EHF European cup. В спортна зала "Орловец" (Габрово) железничарите допуснаха втора загуба от румънския CS "Minaur" Бая Маре с 21:33(9:16). В първата среща "локомотивци" загубиха от "миньорите" с 22:44.

В началните минути отборите си размениха по два гола за 2:2. Последваха силни минути за гостите, които отбелязаха пет поредни попадения. До края увеличиха преднината и се оттеглиха на почивката при резултат 9:16. Второто полувреме започна с нови попадения за румънците. Домакините не успяха да се противопоставят и загубиха с 21:33.

"Искам да поздравя отбора на "Мinaur" и да им пожелая успех в турнира. За нас това участие беше голям урок. Момчетата усетиха духа на международните турнири и професионализма, при който се провеждат. Вярвам, че положихме основите на нещо голямо и много скоро нашият труд ще даде желаните резултати. Искам да благодаря на БФХ за помощта при организиране на срещите. Благодаря на нашите домакини, екипа на спортна зала "Орловец" и на всички, които споделиха нашия европейски път", заяви Йордан Димитров – председател на УС и ст.треньор на "Локомотив".

Локо: Георги Маринов, Стефан Димитров, Михаил Пенев, Любослав Димитров, Владислав Йоргов, Тодор Калчев, Петър Николов, Емилиян Синигеров, Николайй Генов, Станислав Добрев, Димитър Георгиев, Георги Стоянов, Георги Кръстев, Божидар Симеонов, Иван Петков.

 

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ