област Велико Търново
Сподели
12 апр 2018
Автор: ОбластВТ

Латинка Петрова и Робин Кафалиев на еленска сцена в комедията "Любовта - това съм аз"

Латинка Петрова и Робин Кафалиев на еленска сцена в комедията Любовта - това съм аз
За почитателите на театъра от град Елена, Театрално-музикалният център в Разград ще представи премиерния си спектакъл „ЛЮБОВТА – ТОВА СЪМ АЗ“ от Себастиан Тиери. 

Спектакълът с режисьор Андрей Калудов ще бъде на 18 април (сряда) от 18.30 ч. в салона на Народно читалище "НАПРЕДЪК" град Елена.

В комедията  са привлечени театралните звезди Робин Кафалиев и Латинка Петрова. Участват още актьорите Цветана Благоева, Иван Иванов и Таня Кожухарова, известна от участието си в телевизионното шоу „Аламинут“, която вече е част от трупата на Драматичен театър „Антон Страшимиров“ в Разград.

Спектакълът ще завърти зрителите във водовъртежа на любовта и ще се опита да даде отговор на въпроса могат ли двама души да продължат да се обичат след изтощителен дългогодишен брак. Ловък майстор на сценичната интрига, с блестящо чувство за хумор, Себастиан Тиери не ни оставя и секунда без усмивка.

„Искаме да създадем жанрово разнообразие в нашия репертоар, затова освен на сериозни заглавия, залагаме и на комедийни спектакли като този, защото публиката има нужда и от забавление в театралната зала. Въпреки, че Тиери е смятан за булеварден драматург, неговият стил е висок и в творбите му няма пошлост, каквато в последно време се появява в комедиите“, коментира Тодор Мадолев, директор на Театрално-музикалния център в Разград.

Билети за спектакъла се продават на касата на читалището в Елена на цени 7 и 8 лева, за групи с отстъпка. За информация и заявки: 0878 649 628
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ