област Велико Търново
Сподели
12 фев 2020
Автор: ОбластВТ

Концерт за 14 февруари организира Горнооряховски младежки парламент

Концерт за 14 февруари организира Горнооряховски младежки парламент

В деня на виното и любовта – 14 февруари доброволците от Горнооряховския младежки парламент отправят покана към своите съграждани за концерт, който ще премине под мотото „Късметът на любовта“. Инициативата е продължение към неотдавна представена пред гражданите на Горна Оряховица изложба на младата и талантлива фотографка Михаела Трънкова, която със своите фотографии показа младите таланти на града.

С този концерт целим да покажем не само в картини, но и на дело тези талантливи младежи, които са утрешната смяна и показват положителният облик на гради ни днес. Подготвили сме много изненади и продължаваме започнатата от миналата година инициатива "Писмо до непознат" в Деня на влюбените. Излезте от домовете си и оставете емоцията да ви завладее, а може да спечелите и някоя награда, осигурена от организаторите, канят младежите от Горнооряховския парламент. Доброволците обещават много приятни изненади и емоции.

Представители на Горнооряховския младежки парламент връчиха лично покана на кмета на общината инж. Добромир Добрев, който ги увери, че за него ще бъде удоволствие да сподели празника с тях и с всички гости.

Концертът „Късметът на любовта“ започва от 18.00 ч. в салона на НЧ „Напредък – 1869“.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ