област Велико Търново
Сподели
20 сеп 2019
Автор: ОбластВТ

Кметът Даниел Панов към Общинския съвет: Добрите новини за Велико Търново преобладаваха, вярвам в това и занапред

Кметът Даниел Панов към Общинския съвет: Добрите новини за Велико Търново преобладаваха, вярвам в това и занапред
Местният парламент проведе последната си сесия за мандата


 
Великотърновският общински съвет проведе последното си заседание за мандат 2015-2019. Кметът на старопрестолния град Даниел Панов се обърна с благодарствени думи към целия състав на местния парламент, към Председателския съвет, а също към кметовете и кметските наместници на населените места в общината и към общинската администрация.
„Добрите новини за Старата столица преобладаваха и вярвам, че така ще бъде и занапред“, подчерта Даниел Панов. Той оцени като успешна съвместната работа през четирите години на мандата на местния парламент и я посочи като пример за екипност.

„Благодаря ви за това, че бяхме заедно, за решенията в полза на старопрестолния град и общината, за мотивираните предложения, за градивната критика, за решаването на редица въпроси, казуси и проблеми на хората. Наскоро чествахме 134-годишнината от Съединението. След три дни е 111-годишнината от Независимостта на България.

Историята ни учи, че щом сме обединени, тогава сме силни. Това са непреходните завети на нашите предци. Каузата Велико Търново и общината да са с все по-добро настояще и бъдеще, да работим в името на великотърновци, на децата и младите хора – това действително ни обедини“, обърна се към Даниел Панов към колегите си от местния парламент и местната власт.

В края на заседанието всеки общински съветник, кмет и кметски наместник получи специална грамота. Връчиха ги кметът Даниел Панов и председателят на местния парламент Венцислав Спирдонов. С грамоти бяха удостоени и Панов, и Спирдонов, и заместник-кметовете на Старата столица Снежана Данева-Иванова, проф. Георги Камарашев и Ганчо Карабаджаков.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ