област Велико Търново
Сподели
08 окт 2018
Автор: ОбластВТ

Клуб "Имхотеп" организира "WELCOME PARTY" за първокурсници

Клуб Имхотеп организира WELCOME PARTY за първокурсници

Дипломатически клуб „Имхотеп" към Великотърновския университет организира "WELCOME PARTY" за студенти-първокурсници. Партито ще се проведе на 10 октомври 2018 г. (сряда) от 19.30 ч., в Студентски стол №1 на ВТУ „Св.Св.Кирил и Методий" (до спортната зала). Входът ще бъде свободен.

"Заповядайте, за да се забавляваме заедно сред много музика, усмивки и добро настроение в едно невиждано досега в нашия университет парти", канят организаторите.

За доброто настроение на студентите ще се погрижи DJ Емо. Той е емблематична фигура във Велико Търново, собственик на първия и единствен по рода си спортен клуб в града „Клуб Седем". Той разполага с богат опит на европейската музикална сцена, работил е като диджей в страни като Норвегия, Англия, Северна Ирландия, Австрия и други.

Основни спонсори и партньори на събитието са: Болярски Имоти, Лактима Балкан, Porto Fresh, Cool Travel, Innovative Consulting и „Клуб Седем".

Събитието и незабравимите моменти от вечерта ще бъдат запечатани и отразени през обектива на Дипломатически клуб „Имхотеп". Снимките от събитието ще можете да намерите на страницата на клуба във фейсбук.

Влизането на събитието ще се осъществява след показването на студентска лична карта или студентска книжка. Поканени са не само първокурсници, а всички студенти на ВТУ.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ