област Велико Търново
Сподели
10 сеп 2020
Автор: ОбластВТ

Кипи усилена подготовка за новия сезон при хандбалистите на "Локомотив"-Горна Оряховица

Кипи усилена подготовка за новия сезон при хандбалистите на Локомотив-Горна Оряховица
Завърши втори етап от подготовката на мъжете на ХК "Локомотив" - Горна Оряховица. В град Габрово се проведе лагер, в който бяха включени и част от юношите, на които ще се даде шанс през новия сезон. В продължение на седмица в прохладния Балкан, горнооряховските хандбалисти се подготвиха двуразово. Тренировките вече са в зала, където се отработват различни тактики в двете фази на играта. 

„Този лагер беше много полезен за нас. Най-важно е, че всички бяхме заедно и сплотихме колектива. Доволен съм от момчетата, вложиха цялата си енергия в тренировките. Искам да изкажа моите благодарности на екипа на спортна зала „Орловец". На нашите домакини от хотел „Мак" за прекрасните условия за тренировка и отдих", заяви Йордан Димитров - ст. треньор и председател на УС на Локо.

На 12 и 13 септември в Бургас отборът ще вземе участие в турнир в памет на Тодор Хънков. "Локомотив" (Горна Оряховица) е в група с "Добруджа" (Добрич) и „Чардафон" (Габрово). В другия поток са "Фрегата" (Бургас), "Осъм" (Ловеч) и "Спартак" (Варна). 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ