област Велико Търново
Сподели
17 окт 2019
Автор: ОбластВТ

Кандидатът от ГЕРБ за кмет на с. Ореш: През последния мандат показахме как се реализират дадените обещания

Кандидатът от ГЕРБ за кмет на с. Ореш: През последния мандат показахме как се реализират дадените обещания
„Смея да твърдя, че този мой трети мандат е най-успешен. Смятам че това, което постигнахме можем да го продължим и да го надградим през следващите четири години!“ Това заяви по време на среща с жителите на населеното място кандидатът за кмет на Ореш, издигнат от ПП ГЕРБ Любомир Иронов. Залата на Пенсионерския клуб, в която се проведе срещата, не успя да побере всички желаещи да присъстват на предизборната среща Благодарение на изграденото доверие между кмета на общината Генчо Генчев, председателя на Общински съвет – Свищов д-р Кристиян Кирилов, народния представител Станислава Стоянова и кметовете на населените места, предизборните обещания от преди четири години вече са успешно реализирани.

Една от гордостите за жителите на Ореш е новооткритият паметник на Филип Станиславов – един от първите български възрожденци и автор на първата печатна книга с новобългарски елементи „Абагар“.

За добре свършена работа говорят асфалтираните с държавни средства улици. С постановление на МС бяха отпуснати пари за всичките населени места на община Свищов. С други средства в Ореш са бетонирани и зачакълени още 15 улици.Приятно място за почивка и отдих на жителите и гостите на Ореш са облагороденият център с фонтан, обновената детска площадка и паркът до автоспирката. Подменената дограма и освежаването на вътрешните стени и фасадата на Пенсионерския клуб са го превърнали в приветливо място за срещи на възрастните хора в селото. През месец юни тази година се дава старт на дългоочаквания ремонт на читалищната сграда.

Водачът на листата на кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ д-р Кристиян Кирилов увери присъстващите в залата, че приоритет през следващия мандат ще бъде реализирането на повече проекти и вливането на европейски средства в населените места, за да се обновят уличната инфраструктура, обществените сгради, църквите, парковете и детските площадки, за да придобият населените места в община Свищов още по-приветлив вид  и да станат едно по-добро място за живеене на младите хора.

Успехът е сигурен с избора на Любомир Иронов  с номер 43 в бюлетината за кмет на кметство Ореш и Генчо Генчев с номер 70 за кмет на община Свищов.

43 e номерът на най-добрия отбор от кандидати за общински съветници на ПП ГЕРБ. За да разговарят с жителите на Ореш и да обяснят важността на този вот, на срещата присъстваха кандидатите от листата д-р Татяна Ганчева – Георгиева, Валери Николов, гл. ас. д-р Милен Динков, инж. Борислав Замфиров, Йорданка Гъмзова, Кремена Стефанова, гл. ас. д-р Петко Ангелов, Илиян Венков, Владимир Вълчев, Марин Маринов, Владислав Любенов, Евгени Начев, Ивелина Ангелова.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ