област Велико Търново
Сподели
02 юни 2017
Автор: ОбластВТ

Какви събития предстоят в областта през почивните дни

Какви събития предстоят в областта през почивните дни

На 2, 3 и 4 юни (петък, събота и неделя) в Горна Оряховица, от 9.00 часа в Спортна зала „Никола Петров“ ще се състои Държавен финал по хандбал за момчета 12 год., под домакинството на ХК „Раховец 2008” . Също от  9.00 часа, отново в Спортната зала е Държавен лично-отборен шампионат по свободна борба за кадети, под домакинството на СКБ „Локомотив” . В събота от 10.00 часа в Зала по акробатика ще се състои Регионален турнир по акробатика, под домакинството на КСА „Акро Нова”.

На 3 юни в село Правда е подготвено детско музикално шоу, посветено на Международния ден на детето, от 10.00 часа в НЧ „Звезда-1905“.

От 3 до 5 юни в Горски горен Тръмбеш от 10.00 ч. на открита сцена ще се състои откриване на IV-ти турнир по свободна борба „Хари Стоев“.  От 18.45 ч. в НЧ „Просвета-1906  ще се представи поетичен рецитал „Лирично отклонение“. От  19.45 ч., отново в НЧ „Просвета -1906“ е организиран тържествен концерт с участието на професионални и самодейни състави и изпълнители.

В Елена на 3 юни, от 17.30 часа в обновения стадион „Чумерна“ ще се състои футболна среща между „Вечвой – Чумерна“ и „Етър“ В. Търново (ветерани). Същия ден е и традиционния сбор в село Дрента. Сборът на село Константин ще се състои на 3 и 4 юни. Той ще бъде отбелязан на стадиона с открит детски турнир по футбол в събота и традиционни борби в неделя. На 4 юни сбор имат селата Чакали и Яковци.

От петък до неделя (2-4 юни) в Свищов ще се проведе ХII фестивал на античното наследство „Орел на Дунав“.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ