област Велико Търново
Сподели
16 сеп 2020
Автор: ОбластВТ

Инж. Добромир Добрев посрещна хандбалистите на „Локомотив” в гербовата зала

Инж. Добромир Добрев посрещна хандбалистите на „Локомотив” в гербовата зала
Момчетата от хандбалния отбор на „Локомотив”-Горна Оряховица, заедно с треньора Йордан Димитров и управителния съвет, бяха гости на кмета Добромир Добрев днес. Повод за срещата станаха последните две купи, извоювани на турнир в град Бургас.

Инж. Добрев прие купата за 2-ро място „Тодор Хънков” и пожела на хандбалистите да бъдат най-вече здрави. „Дано пандемията не спре развитието на спорта и плануваните състезания да се проведат. Общинското ръководство застава зад талантливите спортисти и ще продължи да изпълнява поетите ангажименти”, коментира още той.

На срещата присъства и заместник-кметът Стефчо Алипиев с ресор „Икономическо развитие, спорт и международни връзки, който с радост прие купата „Ангел Стойчев” за „Най-атрактивен отбор” и каза, че с голямо удоволствие и гордост ще я помести на най-видното място в кабинета си.

Нашият отбор винаги се стреми към високи цели и искаме да докажем, че градът ни е с история и бъдеще в хандбала, коментираха спортистите. На 20 септември, хандбалният отбор на „Локомотив” ще бъде домакин на мача с "АСТИ-91"( Хасково).ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ