област Велико Търново
Сподели
12 окт 2019
Автор: ОбластВТ

Инж. Добромир Добрев получи почетен плакет на церемонията по повод 50 г. ХК „Локомотив”

Инж. Добромир Добрев получи почетен плакет на церемонията по повод 50 г. ХК „Локомотив”
Инж. Добромир Добрев бе отличен с почетен плакет от ХК „Локомотив”. Отличието му бе връчено на официална церемония по повод 50-годишнината на клуба за принос в развитието и популяризирането на хандбалната игра и за издигане авторитета на ХК „Локомотив”. Кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица от ГЕРБ благодари за признанието и поздрави гостите на спортния празник. Специално внимание инж. Добрев отдели на родителите на младите хандбалисти, които винаги са съпричастни и активно подкрепят отбора и работата на клуба.

На честването по повод половин вековния юбилей на ХК „Локомотив” присъстваха и народният представител от ГЕРБ инж. Клавдия Григорова – Ганчева и голяма част от кандидатите за общински съветници на партията.С встъпително слово към всички присъстващи се обърна инж. Тодор Тодоров, почетен председател на ХК „Локомотив” и основател на хандбала в Горна Оряховица. С почетен знак бяха отличени заслужили деятели за развитието и популяризирането на хандбала и на клуба. Отличия получиха бивши и настоящи хандбалисти и треньори, почетни председатели и съдии, директори на училища. По повод 50-годишния юбилей ХК „Локомотив” бе отличен с плакет от Българската федерация по хандбал.

След официалната част, спортният празник продължи със среща от А РХГ между отборите на ХК „Локомотив” и ХК „Спартак” – Варна.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ