област Велико Търново
Сподели
11 окт 2019
Автор: ОбластВТ

Инж. Добромир Добрев получи подкрепа като кандидат за кмет на община Горна Оряховица от Клуб „Българско войнство“

Инж. Добромир Добрев получи подкрепа като кандидат за кмет на община Горна Оряховица от Клуб „Българско войнство“
Инж. Добромир Добрев получи подкрепа като кандидат за кмет на Община Горна Оряховица от Клуб „Българско войнство“. Горнооряховският клуб, който е един от най-активните в областта също има своя представител в листата с кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ. О. з. подп. Цветан Цветков изрази желание да бъде част от печелившия отбор на ГЕРБ – Горна Оряховица, за да даде своя принос за реализиране на амбициозната програма на инж. Добрев.На срещата в клуб „Българско войнство“ бяха още кандидатите за общински съветници Деница Цветанова, Димитър Николов, Николай Георгиев, Милчо Милев и Симеон Добрев.

Кандидатите на ГЕРБ разговаряха с членовете на Клуба и ги запознаха с акценти от Програмата за управление за следващия мандат.Вие сте хора на делата и на честта. През годините сме имали много съвместни дейности с Общината и екипа на инж. Добрев, и винаги сме получавали необходимата помощ. Затова и сега имате нашата подкрепа, още повече, че Клубът ни има представител в кандидатската листа на ГЕРБ в лицето на о.з. подп. Цветков, заявиха членовете на „Българско войнство“.

Клубът получи ценен подарък – уникалният алманах „Ретро Локо“, отразяващ 100-годишната история на футбола в Горна Оряховица, заедно с автографа на един от авторите Мишо Михайлов, който също присъства на срещата с кандидатите на ПП ГЕРБ.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ