област Велико Търново
Сподели
11 ное 2019
Автор: ОбластВТ

Инж. Добромир Добрев положи клетва и започна трети мандат

Инж. Добромир Добрев положи клетва и започна трети мандат
На тържествена церемония по полагане на клетва, инж. Добромир Добрев днес официално встъпи в длъжност и започна третия си мандат като кмет на община Горна Оряховица. Тържествената сесия бе открита от областния управител проф. Любомира Попова.На първото заседание на новоизбрания Общински съвет за управленски период 2019-2023 година, съветници (31) и кметове на населените места получиха своите удостоверения и се заклеха във всичките си действия да се ръководят от интересите на гражданите и да работят за тяхното благоденствие.

Проф. Попова призова членовете на новия управленски екип да не забравят своите предизборни обещания и да работят като едно семейство за благополучието на общината.

По стара традиция, изпълняващият длъжността „Кмет“ - Деница Коева - връчи символите на община Горна Оряховица на новоизбрания кмет. След полагане на клетвата, инж. Добромир Добрев сподели вълнението си пред присъстващите в залата. „Аз вярвам, че с нашата съвместна работа с Общинския съвет, ще докажем на гражданите, че ще оправдаем техните искания. Пожелавам един успешен мандат на всички съветници и кметове на населените места“.

Днес бе избран и нов председател на Общинския съвет – Димитър Николов, който бе подкрепен със 17 гласа. Номинацията му беше предложена от най-голямата група в местния парламент – ПП ГЕРБ. През изминалия мандат Николов бе председател на Постоянната комисия за младежта и спорта.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ