област Велико Търново
Сподели
20 окт 2019
Автор: ОбластВТ

Инж. Добромир Добрев: Надграждаме социалните услуги, за да включим още по-голям брой потребители

Инж. Добромир Добрев: Надграждаме социалните услуги, за да включим още по-голям брой потребители
Надграждане на съществуващите социални услуги, за да бъдат включени по-голям брой потребители е един от основните приоритети в програмата ни за управление за следващите 4 години, заяви инж. Добромир Добрев. Кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица се срещна и разговаря с директори и служители, работещи в социалната сфера. На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ Йорданка Кушева, Георги Бижев, Николай Георгиев, Янко Янков, Милчо Милев.

В програмата за следващия мандат предвиждаме увеличаване на капацитета на Домашния социален патронаж и на обществената трапезария за социално слаби. Продължаваме да създаваме условия за достоен живот на възрастните и на хората с увреждания, чрез развиване на услугите, предоставяни в домашна среда, като личен асистент, домашен помощник, болногледач, домашен санитар. Ще създадем нова за общината социална услуга – „Център за социална рехабилитация и интеграция“, заяви инж. Добромир Добрев.

За да продължим да работим заедно, имаме нужда отново от вашето доверие и подкрепа, призова кандидатът за кмет. Разчитаме на вас, на разумните хора, които на 27 октомври, ще дадат своя глас за човека дошъл на този свят с името си – Добромир, в деня, в който ще навърши 43 години, заяви Йорданка Кушева, която два мандата е зам.-кмет, отговарящ и за социалните дейности в общината. За да продължим да правим това, в което сме най-добри – да работим за Община Горна Оряховица, подкрепете ни на 27 октомври, призова Георги Бижев. Каквото и да ви обещават нашите опоненти, винаги става въпрос за пари. Без да бъдат осигурени необходимите средства, няма как да бъдат изградени всички тези неща, които сме направили и които планираме да направим още, а инж. Добрев знае как да бъдат осигурени те, сподели Николай Георгиев, който два мандата е зам.-кмет, отговарящ за финансите и инвестиционната политика в Общината. Заложете не на хора, които казват „ще го направим“, а на тези, които вече са го направили, призова и кандидатът за общински съветник Милчо Милев. С вашата подкрепа и със силния отбор на ГЕРБ, енергията и опита, които имаме, продължаваме да работим заедно за Община Горна Оряховица, категоричен инж. Добромир Добрев.

В края на срещата кандидатът за кмет получи подарък от работещите в социалната сфера – колаж, запечатал дейността на социалните услуги в общината.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ