област Велико Търново
Сподели
27 сеп 2019
Автор: ОбластВТ

Инж. Добромир Добрев: Вместо нападки към опонентите, ще говорим за реални неща и за начините, по които ще се случат

Инж. Добромир Добрев: Вместо нападки към опонентите, ще говорим за реални неща и за начините, по които ще се случат
С молебен за здраве и успех в църквата „Успение на Пресвета Богородица“ ГЕРБ в Горна Оряховица откри предизборната си кампания. Службата, на която присъстваха кандидатите за общински съветници и кметове, бе водена от архиерейския наместник отец Николай, който пожела успешен край на начинанието, започнало в неговия храм.

ПП ГЕРБ ще води кампания насочена към хората, в която те ще бъдат запознати с нашите приоритети на работа. Както винаги, така и сега няма да водим негативни борби и да се впускаме в нападки срещу опонентите. Още от няколко месеца сме готови с програмата за управление на мандата, която е съобразена с бюджетните възможности на Общината. Няма да се впускаме в популизъм и празни обещания, а само това, което може наистина да бъде построени или направено, каза общинският ръководител на ГЕРБ Деница Цветанова и пожела здраве и успех на всички жители на Община Горна Оряховица.Ние от ГЕРБ ще говорим реални неща и начините по които те ще се случат. Неслучайно казваме,че сме изпълнили 80 % от Инвестиционната програма, заяви и кандидатът за трети мандат начело на Общината инж. Добромир Добрев. Всеки може да види какво сме казали преди 4 години и какво се е направило през мандата. Хората ги интересуват конкретни неща - какво се случва в техния квартал, на тяхната улица, около техния дом. Глобалната политика се чертае на друго място. Ние имаме идеи, които ще отстояваме да се включат в националната стратегия за развитие на България.

Неслучайно Община Горна Оряховица е вписана в много национални стратегически документи. Но това е на национално ниво, а тук и сега, на горнооряховчани и жителите на общината ще говорим за нещата, които ние, с нашия бюджет можем да направим. Мисля, че това е важно за хората – да знаят какво ще се случи на тяхната улица, пред техния блок, на тяхната детска площадка, в училището на децата им.

Винаги досега сме започвали предизборните си кампании с молебен в този храм и те винаги са били успешни. Убеден съм, че и на 27 октомври ще се поздравим с успех, каза инж. Добрев.ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ