област Велико Търново
Сподели
16 окт 2019
Автор: ОбластВТ

Инж. Добромир Добрев бе гост на откриването на новата зала по бокс в Горна Оряховица

Инж. Добромир Добрев бе гост на откриването на новата зала по бокс в Горна Оряховица
Инж. Добромир Добрев присъства на официалното откриване на новата зала по бокс в Горна Оряховица. Тя бе изградена заради нарасналата нужда от закрити площи за активен спорт в града. Заедно с кандидата за кмет на Община Горна Оряховица от ГЕРБ, присъстваха и кандидати за общински съветници на политическата партия.

Инж. Добрев е мъж на място. Преди година той каза, че клубът по бокс ще има нова зала и ето тя вече е факт. Благодаря му, че спази обещанието си, заяви Свилен Русинов – почетен треньор на Боксов клуб „Локомотив“ (Горна Оряховица), под чието ръководство за първи път състезатели на клуба взеха участие в държавните първенства. Олимпийският медалист изрази благодарност и към Община Горна Оряховица за изграждането на залата.Изключително съм развълнуван, че можем да започнем да работим в нова боксова зала. Зала, в която да ковем новите шампиони – шампиони на международно ниво, които ще са гордост не само за нашия клуб, но и за цяла Горна Оряховица, заяви президентът на клуба по бокс Анастас Начев.

В началото започнахме с малко деца, но с голямо сърце и голямо желание тези деца да постигнат успехи. Обещавам ви, че когато медалите и купите се заредят, аз лично ще спонсорирам изграждането на витрина, в която да се пазят за поколенията постиженията в този спорт. Това, което направиха учредителите на клуба, остава в историята, обърна се към присъстващите на церемонията инж. Добромир Добрев и пожела успехи на състезатели и треньори.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ